Podczas trzech dni festiwalowych (od 11 do 13 maja) w III Alei Najświętszej Maryi Panny odbędzie się Jarmark Produktów Regionalnych. Swoje wyroby zaprezentują firmy z różnych regionów Polski. Zwiedzający będą mogli dokonać zakupów produktów i uczestniczyć w degustacjach i pokazach przygotowanych przez wystawców.
Plac im. Władysłąwa Biegańskiego /scena 12 maja 2018 r./
godz. 13.00-13.45 Pokaz kulinarny w wykonaniu Szymona Szlendaka - zastępca szefa kuchni w Centrum Rozrywki Kubatura w Opolu
godz. 13.45-15.15 Pokaz kulinarny w wykonaniu Remigiusza Rączki - kucharz śląski znany m.in. z programu "Rączka gotuje"
godz. 15.15-16.45 Pokaz kulinarny w wykonaniu Mateusza Zielonki - zwycięzca VI edycji porgramu "MasterChef"
godz. 17.00-17.45 Koncert zespołu The White Tea Music
Organizatorem imprezy jest Częstochowska Organizacja Turystyczna.
POLECAMY PAŃSTWA UWADZE:
Magazyn informacyjny Dziennika Zachodniego
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?