Festiwal Smaku w Rybniku 6-10 lipiec. Zobaczcie, jakie kulinarne cuda przygotowali dla klientów w cenie 30 zł+11 zł deser. MENU FESTIWALOWE

Jacek Bombor
Jacek Bombor
InoWino Wine Bar & Bistro, Tadeusza Kościuszki, Rybnik, Polska, tel.: 664 336 360
InoWino Wine Bar & Bistro, Tadeusza Kościuszki, Rybnik, Polska, tel.: 664 336 360 Festiwal Smaku
To będzie bardzo pyszny tydzień. Od 6 do 10 lipca trwa 3 edycja Festiwalu Smaku. Tym razem daniami popisują się najlepsi restauratorzy z Rybnika, Żor, Jastrzębia, Raciborza i Wodzisławia. Przedstawiamy pełne menu, jakie zaserwują mieszkańcom lokale z Rybnika. A wszystko za 30 złotych (danie główne+przystawka), plus deser za 11 złotych. Skusicie się? KLIKNIJ W GALERIĘ ZDJĘĆ/PRZESUŃ KURSOR W PRAWO

Festiwal Smaku w Rybniku 6-10 lipiec. Zobaczcie, jakie kulinarne cuda przygotowali dla klientów w cenie 30 zł+11 zł deser. MENU FESTIWALOWE

To będzie bardzo pyszny tydzień. Od 6 do 10 lipca trwa 3 edycja Festiwalu Smaku. Tym razem daniami popisują się najlepsi restauratorzy z Rybnika, Żor, Jastrzębia, Raciborza i Wodzisławia. Przedstawiamy pełne menu, jakie zaserwują mieszkańcom lokale z Rybnika. A wszystko za 30 złotych (danie głowne+przystawka), plus deser za 11 złotych. Skusicie się?

Festiwal Smaku to największe wydarzenie kulinarne w Polsce. Przez pięć dni, od poniedziałku do piątku, restauracje oraz kawiarnie proponują mieszkańcom specjalnie przygotowane na tę okazję wyjątkowe dania w festiwalowych cenach. Przystawka + danie główne w cenie 30 zł. Deser w cenie 11 zł. Celem festiwalu jest zachęcenie do odkrywania nowych smaków oraz odwiedzania najsmaczniejszych lokali w mieście.

ZOBACZ FESTIWALOWE MENU RESTAURACJI Z RYBNIKA

InoWino Wine Bar & Bistro, Tadeusza Kościuszki, Rybnik, Polska, tel.: 664 336 360

Festiwal Smaku w Rybniku 6-10 lipiec. Zobaczcie, jakie kuli...

Natomiast głównym założeniem tego wydarzenia jest aktywizacja życia miasta i jego mieszkańców, promowanie idei „Slow Food” oraz wspieranie lokalnej przedsiębiorczości gastronomicznej. Najwyższy poziom kulinarny, różnorodność, kreatywność, świetna atmosfera, miła obsługa – to wszystkie cechy, które wyróżniają najsmaczniejsze restauracje i najsłodsze kawiarnie biorące udział w projekcie.

Wojciech Kossakowski - 3 konkrety dla WiM

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na dziennikzachodni.pl Dziennik Zachodni
Dodaj ogłoszenie