MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Festiwal Smaku w Rybniku 6-10 lipiec. Zobaczcie, jakie kulinarne cuda przygotowali dla klientów w cenie 30 zł+11 zł deser. MENU FESTIWALOWE

Jacek Bombor
Jacek Bombor
InoWino Wine Bar & Bistro, Tadeusza Kościuszki, Rybnik, Polska, tel.: 664 336 360
InoWino Wine Bar & Bistro, Tadeusza Kościuszki, Rybnik, Polska, tel.: 664 336 360 Festiwal Smaku
To będzie bardzo pyszny tydzień. Od 6 do 10 lipca trwa 3 edycja Festiwalu Smaku. Tym razem daniami popisują się najlepsi restauratorzy z Rybnika, Żor, Jastrzębia, Raciborza i Wodzisławia. Przedstawiamy pełne menu, jakie zaserwują mieszkańcom lokale z Rybnika. A wszystko za 30 złotych (danie główne+przystawka), plus deser za 11 złotych. Skusicie się? KLIKNIJ W GALERIĘ ZDJĘĆ/PRZESUŃ KURSOR W PRAWO

Festiwal Smaku w Rybniku 6-10 lipiec. Zobaczcie, jakie kulinarne cuda przygotowali dla klientów w cenie 30 zł+11 zł deser. MENU FESTIWALOWE

To będzie bardzo pyszny tydzień. Od 6 do 10 lipca trwa 3 edycja Festiwalu Smaku. Tym razem daniami popisują się najlepsi restauratorzy z Rybnika, Żor, Jastrzębia, Raciborza i Wodzisławia. Przedstawiamy pełne menu, jakie zaserwują mieszkańcom lokale z Rybnika. A wszystko za 30 złotych (danie głowne+przystawka), plus deser za 11 złotych. Skusicie się?

Festiwal Smaku to największe wydarzenie kulinarne w Polsce. Przez pięć dni, od poniedziałku do piątku, restauracje oraz kawiarnie proponują mieszkańcom specjalnie przygotowane na tę okazję wyjątkowe dania w festiwalowych cenach. Przystawka + danie główne w cenie 30 zł. Deser w cenie 11 zł. Celem festiwalu jest zachęcenie do odkrywania nowych smaków oraz odwiedzania najsmaczniejszych lokali w mieście.

ZOBACZ FESTIWALOWE MENU RESTAURACJI Z RYBNIKA

InoWino Wine Bar & Bistro, Tadeusza Kościuszki, Rybnik, Polska, tel.: 664 336 360

Festiwal Smaku w Rybniku 6-10 lipiec. Zobaczcie, jakie kuli...

Natomiast głównym założeniem tego wydarzenia jest aktywizacja życia miasta i jego mieszkańców, promowanie idei „Slow Food” oraz wspieranie lokalnej przedsiębiorczości gastronomicznej. Najwyższy poziom kulinarny, różnorodność, kreatywność, świetna atmosfera, miła obsługa – to wszystkie cechy, które wyróżniają najsmaczniejsze restauracje i najsłodsze kawiarnie biorące udział w projekcie.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Grecy będą pracować 6 dni w tygodniu

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dziennikzachodni.pl Dziennik Zachodni