Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Food Show 2017 w Katowicach: co jest modne w kuchni? WIDEO

Redakcja
Targi Food Show w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach
Targi Food Show w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach Marzena Bugała-Azarko
Gotowanie na zimno, strusina, dziczyzna, kiszone cytryny: oto nowe trendy w kulinarnym menu. Widać je na targach Food Show w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach. Potrwają do jutra, 18 marca.

Sous-vide (po francusku w próżni) – to metoda gotowania potraw, w której żywność jest zamknięta szczelnie w plastikowej torebce próżniowej. Potem umieszczana jest w kąpieli wodnej lub parowej w precyzyjnie kontrolowanej temperaturze niższej od tradycyjnego gotowania, dłużej niż w tradycyjnych procedurach gotowania. Co to daje? Posłuchajcie fachowców!

CZYTAJCIE TEŻ:
Restauracja Roku 2017
Food Show 2017 w Katowicach: dzień drugi. Gotowanie jest modne!

Targi Food Show w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach

Food Show 2017 w Katowicach: dzień drugi. Gotowanie jest mod...

No i sięgnijcie do przepisów swoich praprababć! Kuchnia staropolska wraca! No, może w nieco odświeżonej formie.

od 7 lat
Wideo

21 kwietnia II tura wyborów. Ciekawe pojedynki

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera