18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Konkurs BlogerChef - już w sobotę będą walczyć na Jurze [POZNAJ UCZESTNIKÓW]

KG
Przygoda z blogiem zaczęła się w lutym 2011r. kiedy to pozazdrościłam swoim koleżankom i postanowiłam znaleźć swoje miejsce w sieci., tym bardziej że wcześniej prawie przez 3 lata tułałam się po rożnych stronach, portalach kulinarnych umieszczając swoje przepisy i zdjęcia, ale wciąż brakowało mi ”bycia u siebie”, mojej własnej książki kucharskiej, mojego pamiętnika. Dlatego powstał mój blog.Mój blog jest jak jajko niespodzianka - tak jak ja i moja kuchnia. Nigdy nie wiem co w niej stworzę, dla moich bliskich obiad to wieczna niespodzianka. A blog odzwierciedla kuchnie. Jest dla mnie wieczna inspiracja i wiele razy moje dania to po prostu eksperymenty czy rosyjska ruletka. Lubie siegac zarowno do tradycji kuchni polskiej, mojej rodzimej slaskiej ale takze do kuchni zagranicznych, azjatyckich i fusion. Nie stawiam sobie granic. Mozna tutaj znaleśc nei tylko przepis na rolade slaska,szpajze czy oberibe, na starpolskie zrazy, ale takze włoskie pasty, szybkie azjatyckie dania, amerykańskie kanapki, a takze duzo slodyczy i wypiekow z roznych stron swiata. Bo kuchnia jest odskocznią od życia codzinego, od pracy. Kiedy wracam po pracy do domu, kuchnia tętni życiem, przygotowuję obiad na następny dzień, planuję, wymyślam kolejne dania, które trafiają później na bloga. Bo to raczej blog decyduje, co będziemy jeść, a nie odwrotnie, to on mnie motywuje, żeby ciągle tworzyć coś nowego i dzielić sie tym z czytelnikami.
Przygoda z blogiem zaczęła się w lutym 2011r. kiedy to pozazdrościłam swoim koleżankom i postanowiłam znaleźć swoje miejsce w sieci., tym bardziej że wcześniej prawie przez 3 lata tułałam się po rożnych stronach, portalach kulinarnych umieszczając swoje przepisy i zdjęcia, ale wciąż brakowało mi ”bycia u siebie”, mojej własnej książki kucharskiej, mojego pamiętnika. Dlatego powstał mój blog.Mój blog jest jak jajko niespodzianka - tak jak ja i moja kuchnia. Nigdy nie wiem co w niej stworzę, dla moich bliskich obiad to wieczna niespodzianka. A blog odzwierciedla kuchnie. Jest dla mnie wieczna inspiracja i wiele razy moje dania to po prostu eksperymenty czy rosyjska ruletka. Lubie siegac zarowno do tradycji kuchni polskiej, mojej rodzimej slaskiej ale takze do kuchni zagranicznych, azjatyckich i fusion. Nie stawiam sobie granic. Mozna tutaj znaleśc nei tylko przepis na rolade slaska,szpajze czy oberibe, na starpolskie zrazy, ale takze włoskie pasty, szybkie azjatyckie dania, amerykańskie kanapki, a takze duzo slodyczy i wypiekow z roznych stron swiata. Bo kuchnia jest odskocznią od życia codzinego, od pracy. Kiedy wracam po pracy do domu, kuchnia tętni życiem, przygotowuję obiad na następny dzień, planuję, wymyślam kolejne dania, które trafiają później na bloga. Bo to raczej blog decyduje, co będziemy jeść, a nie odwrotnie, to on mnie motywuje, żeby ciągle tworzyć coś nowego i dzielić sie tym z czytelnikami.
Już 20 kwietnia w sobotę, w Podzamczu, rozpocznie się IV półfinał konkursu BlogerChef. Areną kulinarnych potyczek IV półfinału, będzie hotel Poziom 511 w Podzamczu na Jurze krakowsko-częstochowskiej. Do konkursu stanie 8 blogerów, z nich wyłoniony zostanie tylko jeden zwycięzca, który weźmie udział w czerwcowym wielkim finale konkursu na Bloger Chefa. PRZECZYTAJ CO NAPISALI O SWOICH BLOGACH UCZESTNICY KONKURSU

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na dziennikzachodni.pl Dziennik Zachodni