Kuchenne Rewolucje w Brennej: Wulgarne zachowanie i latające talerze. Ziołowa Chata po rewolucji Magdy Gessler to "Gospoda z górki"

red

Wideo

Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler w Brennej. Magda Gessler zawitała tym razem do restauracji Ziołowa Chata. Iwona, właścicielka lokalu, otworzyła go za namową znajomych. Teraz jednak potrzebuje wsparcia Magdy Gessler, która przeprowadziła w Ziołowej Chacie Kuchenne Rewolucje. Premierowy nowy odcinek Kuchennych Rewolucji Magdy Gessler z Brennej zobaczyliśmy w czwartek, 27 września, o godz. 21.30. Kuchenne rewolucje Magdy Gessler nie do końca się udały.

KUCHENNE REWOLUCJE MAGDY GESSLER W BRENNEJ

ZOBACZ ZDJĘCIA

Magda Gessler w Brennej: Gospoda z górki
Magda Gessler znowu zawitała w Beskidy. Kolejny odcinek, czwarty, Kuchennych Rewolucji zobaczyliśmy z Brennej. Słynna restauratorka zawitała do restauracji Ziołowa Chata, którą prowadzi Pani Iwona. Do otwarcia lokalu namówili ją znajomi. Menu Ziołowej Chaty miało się wyróżniać wyjątkową mieszkanką ziół, ponieważ dania, które przygotowywała w zaciszu swojego domu, bardzo smakowały jej przyjaciołom.

Na początku prowadzenie restauracji wydało się strzałem w dziesiątkę. Pani Iwona w lokalu nie zatrudniła pracowników, ale prowadzi restaurację z pomocą znajomych i córki. Szefem kuchni w Brennej w czasie Kuchennych Rewolucji Magdy Gessler jest właśnie Pani Iwona, która używa swoich sprawdzonych domowych przepisów. Niestety dania z ziołami serwowane przez właścicielkę Ziołowej chaty nie zdobyły uznania gości.

Kuchenne rewolucje w Brennej

Dlatego na pomoc została wezwana Magda Gessler i Kuchenne Rewolucje. Słynna restauratorka wprowadziła do karty nowe dania, według przepisów, które trafią w gusta gości. Czy Kuchenne Rewolucje w Brennej były udane?

GOSPODA Z GÓRKI PO KUCHENNYCH REWOLUCJACH ODMIENIONA ZDJĘCIA + MENU + CENY

Okazuje się, że Kuchenne rewolucje nie do końca się udały.

Nie dla wszystkich jednak Kuchenne rewolucje zakończyły się szczęśliwie. Oto wybrane restauracje, które - pomimo udziału w programie - zostały zamknięte. Ciekawi Cię dlaczego? Sprawdź na kolejnych slajdach (naciśnij strzałkę w prawo na klawiaturze lub na zdjęciu).

Nie pomogła nawet Magda Gessler. Te restauracje są zamknięte...

Pięć tygodni później prowadząca wróciła do restauracji, aby sprawdzić, czy w lokalu wiedzie się dobrze. Okazało się, że kucharz, o którego walczyła Magda, tylko "bywa" w "Gospodzie z górki".

Magda Gessler postanowiła spróbować dania. Zapiekanka nie do końca smakowała Gessler. - Jest sucha - powiedziała.

Zupa także nie przypadła do gustu Magdzie Gessler. - Ona po prostu nie pachnie baraniną. To nie jest to - wyznała.

Jedynym udanym daniem okazał się gulasz.

Oglądasz KUCHENNE REWOLUCJE? Jesteś fanem MAGDY GESSLER? Jeśli tak, to ten quiz jest dla ciebie!
Jeśli już nie możecie doczekać się nowego sezonu Kuchennych rewolucji i jesteście ciekawi, jakie restauracje tym razem odwiedziła Magda Gessler, uchylamy rąbka tajemnicy. Zobaczcie, w jakich lokalach kręcono odcinki, które zobaczymy w Kuchennych rewolucjach 2018. Nie zabraknie również restauracji z naszego regionu. Pierwszy odcinek nowego sezonu już w czwartek, 22 lutego 2018, o godz. 21.30 na antenie TVN.Wideo: Kuchenne rewolucje | Nowy sezon | Zwiastunźródło: TVN/x-news

Te restauracje zobaczymy w najnowszym sezonie Kuchennych rew...

Ziołowa chata: Gospoda z Górki MENU

Wybrane pozycje z MENU Gospody z Górki to m.in.:

  • golonka na kapuście z opiekanymi ziemniakami
  • cielęcina z kotlecikiem z kapusty kiszonej z leśnymi grzybami i purée szpinakowym w sosie grzybowym.
  • chłodnik ogórkowy z rzodkiewką
  • gulasz z jelenia z knedlikiem
  • soczysty udziec z domowymi buraczkami
  • kartacze z jagnięciną drylowane
  • udko z bezą ziemniaczaną i buraczkami nuggetsy z frytkami - dla najmłodszych gości.

Gospoda z Górki w Brennej: Opinie

Na Facebooku Gospody z Górki po Kuchennych Rewolucjach pojawiło się sporo opinii. Średnio to 4.0. Nie brakuj tych pochlebnych jak i trochę bardziej negatywnych.

- Cicho,spokojnie, jedzenie dobre i najważniejsze:jest to miejsce przyjazne zwierzętom.

Dania bardzo małe, jesli ktoś jest głodny to polecam zamówić dwa dania. Danie dnia to dziecinna porcja. Kapusta czerwona podawana do rolady- ilość mikroskopijna I do tego nie jest własnej roboty tylko ze sklepu....z plusów-mila obsługa.

Zobacz zdjęcia:

- Miejsce super...ciche...piękne widoki....blisko do centrum ...przyjazne zwierzętom...pokoje czyste ...można dobrze zjeść...właścicielka super babka...bardzo miła i pomocna....na pewno tu jeszcze wrócimy

Cudowne miejsce.Cicho i spokojnie.Doskonałe miejsce na wypoczynek.W pokoju czysto,miła obsługa,Panie zawsze uśmiechnięte. Pyszne jedzenie , zimne piwko, szum rzeki...czego chcieć więcej. Cudownie spędzone kolejne wakacje w tym miejscu.Na pewno tu wrócimy.Pozdrawiamy i DO ZOBACZENIA za rok.
Janusz i Marzena z dziećmi

jedzenie pyszne ale porcje maleńkie.. czas oczekiwania 2 godziny na danie dla dzieci, kurczak z frytkami.. przy 4 zajętych stolikach. kiedy jeden z klientów zrezygnował z czekania co mnie w ogóle nie dziwi Pani oburzona zaczęła wręcz krzyczeć ze tak się nie robi i że jak chce szybko zjeść to do mac donalda... na kuchni teksty które były nie na miejscu i słyszalne na sali współczuję pracownikom takiej atmosfery... ceny z kosmosu za tak maleńkie porcje. wystrój uroczy, smacznie ale reszta nas bardzo zniechęciła..

Tragiczny karambol na S1 w Jaworznie

Komentarze 8

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

x
xyz
hej!
E
Ela
Brenna jest piękna otoczona gòrkami blisko do szlakòw turystycznych ,co to ma wspòlnego z żulami.
K
Ksiądz Piotr
Stara baba a takie błędy robi
M
Magda
Pamiętaj, do niektórych specjalistów możesz udać się bez skierowania, przemysl to, może warto?
K
Karolina
ukrajińskie żule.
b
bon appétit!
Najlepiej smakuje jak się samemu ugotuje.
o
owcojebacz
W końcu będzie można w Brennej spróbować Polskich koszernych potraw.
s
synadgoga
sie warzi Kwaśnica. Gonić to babsko kaj yno sie pokoże.
Dodaj ogłoszenie