Mistrzostwa Europy w przyrządzaniu potraw z karpia. Podejmiesz wyzwanie?

Redakcja
Mistrzostwa Europy w przyrządzaniu potraw z karpia. Podejmiesz wyzwanie?
Mistrzostwa Europy w przyrządzaniu potraw z karpia. Podejmiesz wyzwanie?
Udostępnij:
XIII Regionalne Dni Rybactwa odbędą się w dniach od 18 do 20 września 2015 roku. W piątek, 18 września, na terenie Polskiej Akademii Nauk w Gołyszu organizatorzy zapraszają na konferencję p.t. "Aktualne problemy oraz perspektywy stawowej gospodarki rybackiej na obszarach zależnych od rybactwa". Kolejne dwa dni, 19 i 20 września, to już tradycyjnie wystawa rybacka odbywająca się na skoczowskim rynku. Jedną z atrakcji wystawy będą Mistrzostwa w Przyrządzaniu Potraw z Karpia. W ramach ww. Mistrzostw zostaną przeprowadzone:

- X Międzynarodowe Mistrzostwa Europy w przyrządzaniu potraw z karpia (zgłoszenia do 8.09.2015r.)

- Mistrzostwa w przyrządzaniu potraw z karpia dla uczniów szkół gastronomicznych (zgłoszenia do 8.09.2015r.)

- Mistrzostwa w przyrządzaniu potraw z karpia dla amatorów (zgłoszenia do 10.09.2015r.)

Osoby chętne do wzięcia udziału w Mistrzostwach w przyrządzaniu potraw z karpia oraz podmioty i instytucje, które chciałyby się wystawić na Regionalnych Dniach Rybactwa proszone są o kontakt z Lokalną Grupą Rybacką "Żabi Kraj" w Skoczowie.

Źródło: ŚODR Częstochowa

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Przejdź na stronę główną Dziennik Zachodni
Dodaj ogłoszenie