18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Modra Pyza w Kobiórze zamknięta. Kuchenne Rewolucje nie uratowały lokalu

Karol Świerkot
Modra Pyza w Kobiórze
Modra Pyza w Kobiórze
Udostępnij:
Modra Pyza w Kobiórze zamknięta: Niestety Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler nie ocaliły restauracji Modra Pyza w Kobiórze. Właściciel restauracji zdecydował się zamknąć lokal.

Modra Pyza w Kobiórze zamknięta. Kuchenne Rewolucje nie uratowały lokalu

Dawnej restauracji Feniks nie pomogło przemianowanie na Modra Pyza i zmiany w kuchni. Już po upływie trzech miesięcy od metamorfozy właściciel Tomasz Kozibąk zdecydował się go zamknąć.

- Nie było klientów, nawet Rewolucja Magdy Gessler nie wszystkim pomaga - mówi.

Magda Gessler nie wystawiła lokalowi kiepskiej oceny i przekonywała, że ma szansę, jednak nie udało się przyciągnąć klientów. Według właściciela interes dobiło zamknięcie wiaduktu dla aut ciężarowych na DW 928 w Kobiórze. Po przerwie świątecznej postanowił nie wznawiać już działalności. Tomasz Kozibąk, z wykształcenia germanista, szuka pracy. Jesli nie znajdzie jej w Polsce, rozważa wyjazd do Niemiec lub Austrii .

Rewolucje Magdy Gessler w Kobiórzew były w swoim czasie hitem. Restauracja zyskała popularność w całej Polsce. Jednak sam właściciel krytykował już "rewolucję" Magdy Gessler w swoim lokalu i twierdził, że po zmianach spodziewał się czegoś więcej.

Wideo

Komentarze 2

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

S
Sławomir Ziembiński
Biznes nie zawsze można reaktywować metoda Magdy Gessler , gdyż brak klientów nie zawsze jest spowodowany jakością usług!!??
Otoczeni i uwarunkowanie , na przykład dostępność restauracji ma bardzo duże znaczenie dla korzystania lub nie przez jej potencjalnych klientów!!!

Fundacja SŁAWPOL PRAKTYCZNIE POMAGA URUCHOMIĆ NOWĄ WŁASNĄ FIRMĘ LUB ROZWINĄĆ TĄ , KTÓRA JUŻ FUNKCJONUJE!??
Zapraszamy do współpracy i członkostwa w naszej organizacji pozarządowej non-profit

www.fundacja-slawpol.eu
Prezydent
Sławomir Ziembinski
k
kneflik
... a co to takigo ?
Jo bych nie poszel do takij restalracje, co sie jak jakis chory basztard nazywo.
Paniczko Magdo, u nos jusz "powstania" sie nie udajom ...
Dodaj ogłoszenie