Dania przygotował Łukasz Gamoń, szef kuchni w restauracji Taaka Ryba. Partnerem głównym akcji jest Tescoma. Natomiast o przyprawy do naszych wyjątkowych dań dostarczyła firma Digesta. Dekoracje świąteczne przygotowały kwiaciarnie: Zielony Motyl w Tarnowskich Górach, Słonecznik w Siemianowicach Śląskich oraz Jaga w Chorzowie. Zapraszamy do obejrzenia wideo, w którym pokażemy jak przygotować to wyjątkowe danie.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?