Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Świąteczne gotowanie z Tescomą i Dziennikiem Zachodnim: Tatar ze strusia oraz Karp panierowany

red
Wideo
od 16 lat
Kto myśli, że świąteczne potrawy muszą być nudne? Wielu z nas zastanawia się czym zaskoczyć swoich gości podczas Świąt Bożego Narodzenia. Dziennik Zachodni wraz z Tescomą i innymi partnerami podpowiada co można przygotować dla rodziny i przyjaciół. W kolejnych dwóch odcinkach „Świątecznego gotowania” pokażemy jak zrobić przystawkę, czyli tatar ze strusia oraz danie główne karp panierowany

Dania przygotował Łukasz Gamoń, szef kuchni w restauracji Taaka Ryba. Partnerem głównym akcji jest Tescoma. Natomiast o przyprawy do naszych wyjątkowych dań dostarczyła firma Digesta. Dekoracje świąteczne przygotowały kwiaciarnie: Zielony Motyl w Tarnowskich Górach, Słonecznik w Siemianowicach Śląskich oraz Jaga w Chorzowie. Zapraszamy do obejrzenia wideo, w którym pokażemy jak przygotować to wyjątkowe danie.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!