Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Top Chef 3. edycja już dziś [ZDJĘCIA]

Redakcja
Luiza Trisno (34 lata)Jest właścicielką i szefem kuchni restauracji "Yellow Dog" w Krakowie. Specjalizuje się w kuchniach: nowoczesnej i międzynarodowej. Jej popisowe danie to” m.in. jagnięcina z nasturcją i aronią.
Luiza Trisno (34 lata)Jest właścicielką i szefem kuchni restauracji "Yellow Dog" w Krakowie. Specjalizuje się w kuchniach: nowoczesnej i międzynarodowej. Jej popisowe danie to” m.in. jagnięcina z nasturcją i aronią. Fot. Grzegorz Pytka / Top Chef
Top Chef 3. edycja - zobacz zdjęcia uczestników!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!