Udane kuchenne rewolucje Magdy Gessler w woj. śląskim. Restauracje odniosły ogromny sukces. Tu zjemy smaczne dania Magdy Gessler

KAP
Magda Gessler przeprowadziła w naszym województwie wiele rewolucji, ale tylko niektóre się udały. Sprawdź TOP 19 udanych kuchennych rewolucji na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu STYCZEŃ 2020 na kolejnych slajdach >>>
Magda Gessler przeprowadziła w naszym województwie wiele rewolucji, ale tylko niektóre się udały. Sprawdź TOP 19 udanych kuchennych rewolucji na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu STYCZEŃ 2020 na kolejnych slajdach >>>
"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler to najpopularniejszy program kulinarny w Polsce. Nic dziwnego, że restauracje, które biorą udział w Kuchennych rewolucjach odnoszą gigantyczne sukcesy. Progfram kulinarny Magdy Gessler od wielu lat cieszy się niesłabnącą popularnością. Jesienią 2019 r. można było oglądać 20. edycję programu z Magdą Gessler w roli głównej. Magda Gessler przeprowadziła już ponad 30 kuchennych rewolucji w śląskich restauracjach. Niestety, nie wszystkie lokale przetrwały próbę czasu i wymagania rynku. Przygotowaliśmy zestawienie najciekawszych 19 restauracji, które swoim nazwiskiem firmuje Magda Gessler. Te restauracje cieszą się niesłabnącym powodzeniem! Sprawdź je. Udane rewolucje Magdy Gessler na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu!

Udane rewolucje Magdy Gessler na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu

Program "Kuchenne rewolucje" od 2010 roku cieszy się niesłabnącą oglądalnością. Prowadząca Magda Gessler przeprowadziła już w województwie śląskim ponad 30 rewolucji w restauracjach. Sporo z nich niestety zostało zamkniętych lub sprzedanych. Były też nieudane rewolucje, np. w Le Papilon Noir w Katowicach, Karczmie Bochenek w Herbach czy Barze Urlop w Katowicach.

Nie przegapcie

Są też wygrani. Takie lokale, jak np. Pod Prosiakiem w Tychach czy Malinówka w Wiśle, cieszą się niesłabnącym powodzeniem klientów.

ZOBACZ PONIŻEJ
Tutaj Kuchenne rewolucje się udały - sprawdź w galerii zdjęciowej

Kuchenne Rewolucje emitowane są od 2010 roku. Magda Gessler zazwyczaj przewraca zastane restauracje do góry nogami. Zmieniany jest wystrój lokali, pozycje w karcie dań, a także nazwy restauracji. W wielu przypadkach prowadząca musi dokonać również zmiany w mentalności i przyzwyczajeniach właścicieli restauracji. Nie brakuje łez, nerwów, przekleństw a nawet stłuczonych talerzy. Prawie zawsze jednak rewolucja kończy się pozytywnie.

Magda Gessler przeprowadziła w naszym województwie wiele rewolucji, ale tylko niektóre się udały. Sprawdź TOP 19 udanych kuchennych rewolucji na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu STYCZEŃ 2020 na kolejnych slajdach >>>

Udane kuchenne rewolucje Magdy Gessler w woj. śląskim. Resta...

Program "Kuchenne Rewolucje" powstał na licencji brytyjskiego formatu „Kitchen Nightmares”, którego gospodarzem jest kontrowersyjny Gordon Ramsay.

Zobaczcie koniecznie

Bądź na bieżąco i obserwuj

Kamil Semeniuk - Orlen

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze 17

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Od kiedy Zawoja jest na Śląsku?

A
Ak1

W pomorskim sporo restauracji po jej rewolucji upadło :) sorry ale pizza ze słoniną i buraczkami? Ja podziękuję.

W
Welnowiec City

Pani G. potrafi pomoc,ale i wyprowadzic z rownowagi.Niby ciocia dobra rada,a jak trzasnie talerzem czy patelnia to kafelki pekaja,plucie w chusteczke opanowala perfekt.Jak wchodzi do lokalu gdzie zazdroski,obrazy na scianach,wszystko raus,i juz sciany pstrokate,w oknach lampy i zwisajace tiule.Najsmieszniej jak wymyslila pizze z krupniokiem i jablkiem,prawdziwy Wloch chyba od razu by sie obalil ze smiechu,a gdyby taka pizze zastala na dzien dobry w rewolucyjnym lokalu,Wlasciciel zapewne musialby ja zjesc sam i na pewno by wyleciala z menu.Znawczyni ślaskich RULAD.Przewrotne te kudlate czupiradlo.

G
Gość
17 stycznia, 15:03, franek:

Co wy z tym podbeskidziem? Co to za nowa kraina? Gdzie to właściwie jest? Bielsko-Biała to już przecież Beskidy

geslerowa WIE , zna p[ewne tajniki , jak coś działa , jej dorobek jest kontrowersyjny , raczej nie jest zdrowa osobowość u niej oględnie mówiąc , a rewolucje to płacz , bo jest taki mtajnik pysznego gotowania dle ludzi , który się nazywa : usunięcie filmu bakteryjnego : jak ..prosze zapytać o skucie tynków , wymianę blatów i wiele , wiele innych , no NOWE WSZYSTKO

ż
żywienie zbiorowe
18 stycznia, 12:15, Grzegorz:

Trudno zrozumieć zachowanie pani Magdy. Jak można pracować w kuchni z rozpuszczonymi włosami . To niesmaczne i nie zachęca do korzystania z posiłków. Gdyby w mojej restauracji gość oddał jakikolwiek posiłek z włosem Szef kuchni leci dyscyplinarnie. Wszyscy pracują w czepkach i rękawiczkach. A u pani pani Magdo też????

to są włosy dopinane czy coś , ale z włosów ludzkich , podobno sypią się do tych garnków ...

G
Gość
18 stycznia, 14:58, Gość:

w Śląskiem???? dziennikarzyno, jak masz IQ 12 to się w ogóle nie odzywaj, siedź cicho w rogu chlewa i czekaj aż ci przyniosą pomyje.

W województwie śląskim lub w Śląskiem (województwie) - te zapisy są absolutnie poprawne, sam się doucz...

R
Rafi1980

Ciekawe jaki nieprzadek w swoich restauracjach ma Geslerowa bo tak wszystkich innych będzie gruba buba nauczać

T
Tz5

Jedź do swoich ty [wulgaryzm]u wynoś się ty potworze

G
Gość

ochydne tłuste babsko pierdzące w jakuzi,zachwacające się własnym smrodem fuj

G
Gość

w Śląskiem???? dziennikarzyno, jak masz IQ 12 to się w ogóle nie odzywaj, siedź cicho w rogu chlewa i czekaj aż ci przyniosą pomyje.

G
Gość
18 stycznia, 13:47, Gość:

Bistro Bzik jako udana katowicka rewolucja? Jadłam tam najgorszą pizzę w życiu, z której dosłownie na talerz kapał tłuszcz. Ohyda.

buahahaha, baba pisze o tłuszczu, normalnie psychiatra potrzebny

G
Gość

Bistro Bzik jako udana katowicka rewolucja? Jadłam tam najgorszą pizzę w życiu, z której dosłownie na talerz kapał tłuszcz. Ohyda.

G
Grzegorz

Trudno zrozumieć zachowanie pani Magdy. Jak można pracować w kuchni z rozpuszczonymi włosami . To niesmaczne i nie zachęca do korzystania z posiłków. Gdyby w mojej restauracji gość oddał jakikolwiek posiłek z włosem Szef kuchni leci dyscyplinarnie. Wszyscy pracują w czepkach i rękawiczkach. A u pani pani Magdo też????

G
Gość

Dom Bawarski? Tychy, zdecydowanie nie polecam, kiedy zapytałem o tą polecaną golonkę usłyszałem że jest maleńka bo z przedniej nogi...

G
Gość

Po co te podziały? Po prostu woj. śląskie

Wróć na dziennikzachodni.pl Dziennik Zachodni
Dodaj ogłoszenie