Udane kuchenne rewolucje Magdy Gessler w woj. śląskim - Tutaj nadal zjesz pyszne dania. Jakie restauracje utrzymały się najdłużej?

Barbara Romańczuk
Barbara Romańczuk
"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler to najpopularniejszy program kulinarny w Polsce.Zobacz kolejne zdjęcia. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE
"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler to najpopularniejszy program kulinarny w Polsce.Zobacz kolejne zdjęcia. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE arc.
"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler to najpopularniejszy program kulinarny w Polsce. Śledzimy w nim nie tylko losy restauracji ale i historie życia ich właścicieli. Nic dziwnego, że restauracje, które biorą udział w Kuchennych rewolucjach odnoszą gigantyczne sukcesy. Choć pandemia mocno namieszała w świecie gastronomii, wiele z restauracji nadal sukcesywnie działa na rynku.

Na ekranach oglądać możemy już 24 edycję programu z Magdą Gessler w roli głównej. Magda Gessler przeprowadziła już 300 „Kuchennych rewolucji”. Pierwszy odcinek został wyemitowany 11 lat temu. Niestety, nie wszystkie lokale przetrwały próbę czasu i wymagania rynku, w dodatku panująca pandemia zmusiła do zamknięcia swoich lokali wielu właścicieli. Jednak niektóre restauracje nadal cieszą się niesłabnącym powodzeniem!

ZOBACZ ZDJĘCIA

Ostatnia deska ratunku dla restauratorów

Wizyta Magdy Gessler i ekipy "Kuchennych rewolucji" to często ostatnia deska ratunku dla podupadających restauratorów, którzy nie wiedzą już co robić i często toną w długach. Choć czas weryfikuje sukces restauracji po rewolucjach, wiele z nich w województwie śląskim nadal działa, ba! Cieszą się one bardzo dobrymi opiniami.

Sprawdź, jakie restauracje po rewolucjach możesz odwiedzić!

Rewolucje Magdy Gessler to nie tylko rolada i kluski śląskie

Choć mogłoby się wydawać, że Śląsk to województwo słynące z rolady i klusek śląskich, Magda Gessler udowodniła, że nie tylko te potrawy trafią w gusta mieszkańców woj. śląskiego i przyjezdnych. W wielu restauracjach spróbować można wyśmienitych ryb, w innych prawdziwych włoskich przysmaków. Dla wielbicieli sytego jadła pełnego mięsa również znajdzie się miejsce!

Nie przeocz

Zobacz także

Musisz to wiedzieć

Najłatwiejsze sypane ciasto ze śliwkami na świecie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na dziennikzachodni.pl Dziennik Zachodni
Dodaj ogłoszenie