Rozstrzygnięto drugi konkurs Kuchnia Europejska, który odbył się w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Wiśle.
Został zorganizowany z okazji 5. rocznicy wstąpienia Polski do Unii Europejskiej. Główną nagrodę w kategorii deser przyznano Dorocie Bryś z Wisły, a w potrawach mięsnych - Romanie Michalczyk z Cieszyna.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.