Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Weekend majowy w TVP3 Rzeszów. Sprawdź program

Weekend majowy w TVP3 Rzeszów. Sprawdź program

Prokurator nie wpuścił księdza z ostatnim namaszczeniem. Złożono skargę

Prokurator nie wpuścił księdza z ostatnim namaszczeniem. Złożono skargę

Polecamy

Szachistka z Azerbejdżanu mistrzynią Europy. Wysoka lokata Polki

Szachistka z Azerbejdżanu mistrzynią Europy. Wysoka lokata Polki

Roszady w Trzeciej Drodze. Poseł Mirosław Suchoń nie będzie „jedynką” w Śląskiem

Roszady w Trzeciej Drodze. Poseł Mirosław Suchoń nie będzie „jedynką” w Śląskiem

"Krótka piłka": Czego nie umie - i już nie poprawi - Robert Lewandowski?

O TYM SIĘ MÓWI
"Krótka piłka": Czego nie umie - i już nie poprawi - Robert Lewandowski?