MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Naukowcy podnoszą również to, że jako społeczeństwo...
fot. unsplash.com/Jessica Ruscello

Naturalne sposoby konserwowania żywności to nie tylko te przodków. Naukowcy rozwijają nowe metody - biokonserwanty

Naukowcy podnoszą również to, że jako społeczeństwo konsumujemy zbyt dużo soli i cukru. W rezultacie coraz bardziej świadomi konsumenci poszukują żywności nisko przetworzonej z niewielkim dodatkiem lub bez dodatku substancji konserwujących. Coraz częściej poszukiwane są produkty, które na liście składników mają jak najmniej pozycji „E” lub nie mają ich wcale.

Zobacz również

Z pochodniami przeszli z Wawelu na Skałkę. Tłumy na Akademickiej Drodze Światła

Z pochodniami przeszli z Wawelu na Skałkę. Tłumy na Akademickiej Drodze Światła

Praca z "pośredniaka" za grubo ponad 10 tys. złotych? Chętnych... nie ma

NOWE
Praca z "pośredniaka" za grubo ponad 10 tys. złotych? Chętnych... nie ma

Polecamy

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Dziewczynki z chorzowskiej SP nr 17 już zapisały się w historii Pucharu Tymbarku

Dziewczynki z chorzowskiej SP nr 17 już zapisały się w historii Pucharu Tymbarku

Zabójcza ryba w wodach Chorwacji! Cyjanek to przy niej pikuś

Zabójcza ryba w wodach Chorwacji! Cyjanek to przy niej pikuś