5 z 13
Poprzednie
Następne
Restaurant Week 2018 w Katowicach LISTA RESTAURACJI + CENY Menu, dania, desery, drinki ZDJĘCIA Najlepsze w Restaurant Week Silesia
Granat Granat w Katowicach, w budynku galerii BWA, kuchnia ormiańska
Menu 1: Dip z grillowanego bakłażana, pasty sezamowej tahini, jogurtu, czosnku, soku z cytryny oraz oliwy, Ormiański szaszłyk grillowany na węglu drzewnym, świeża sałatka, sos adżika, Ciasto choux z kremem waniliowym mascarpone, malinowe coulis
Menu 2: Humus z ciecierzycy, chleb lawasz, Gruziński ratatouille adżapsandali z bakłażana, ziemniaków, pomidorów, papryki, zioł i przypraw. Podawany ze świeże upieczonym chlebem puri, Ciasto marchewkowe z orzechami, suszonymi owocami, orientalnymi przyprawami z sosem pomarańczowym