Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Otwarcie sezonu na zamku w Rabszynie. Zobaczcie zdjęcia

Otwarcie sezonu na zamku w Rabszynie. Zobaczcie zdjęcia

Mamy dla Was więcej zdjęć kibiców z meczu żużlowców! Znajdziecie się?

Mamy dla Was więcej zdjęć kibiców z meczu żużlowców! Znajdziecie się?

Polecamy

Nieudany wyjazd do Wielkiej Brytanii. Dwie porażki polskich hokeistów

Nieudany wyjazd do Wielkiej Brytanii. Dwie porażki polskich hokeistów

Dziś mecz Hubert Hurkacz - Daniel Altmaier w Madrycie. Gdzie i o której obejrzeć?

Dziś mecz Hubert Hurkacz - Daniel Altmaier w Madrycie. Gdzie i o której obejrzeć?

Świątek nigdy nie wygrała turnieju w Madrycie. „Nie przeszkadza mi to zbytnio”

Świątek nigdy nie wygrała turnieju w Madrycie. „Nie przeszkadza mi to zbytnio”