MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podrośnięte ciasto podziel na dwie równe części. Przygotuj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 5

Podrośnięte ciasto podziel na dwie równe części. Przygotuj sobie wałek i postaw obok farsz.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Gostyniu, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Gostyniu, (12.05-18.05.2024)

Przegląd tygodnia od 12.05 w Józefowie

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Józefowie

Polecamy

Perfekcyjna, złota Zwolińska! Wielki dzień Polek na ME w Lublanie

Perfekcyjna, złota Zwolińska! Wielki dzień Polek na ME w Lublanie

Wypadek w Tychach. Auto wjechało w rowerzystę

Wypadek w Tychach. Auto wjechało w rowerzystę

Śląscy "łowcy głów" zatrzymali groźnego bandytę

Śląscy "łowcy głów" zatrzymali groźnego bandytę