MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Julia Child (1912-2004) to znana amerykańska szefowa kuchni,...
fot. Wikipedia, domena publiczna

Kulinarne rewolucjonistki. Poznaj 5 niezwykłych kobiet, które zmieniły oblicze gastronomii

Julia Child (1912-2004) to znana amerykańska szefowa kuchni, ikona telewizji i pisarka, która spopularyzowała w USA francuską kuchnię. Jej książki m.in. Mastering the Art of French Cooking z 1961 są do dziś bestselerami i pozycją obowiązkową w biblioteczce każdego kucharza. Zasłynęła także dzięki prowadzonym przez nią programom kulinarnym, przede wszystkim The French Chef.

Zobacz również

Koszmar pasażera w Krakowie. Siedem tygodni bez tramwajów między dwoma rondami!

Koszmar pasażera w Krakowie. Siedem tygodni bez tramwajów między dwoma rondami!

Koszmar pasażera w Krakowie. Siedem tygodni bez tramwajów między dwoma rondami!

Koszmar pasażera w Krakowie. Siedem tygodni bez tramwajów między dwoma rondami!

Polecamy

Już jutro finał 22. Objazdowego Festiwalu Filmowego WATCH DOCS - Gliwice 2024

Już jutro finał 22. Objazdowego Festiwalu Filmowego WATCH DOCS - Gliwice 2024

Wizja lokalna w KWK Mysłowice-Wesoła. Wstrzymano prace w miejscu wypadku

Wizja lokalna w KWK Mysłowice-Wesoła. Wstrzymano prace w miejscu wypadku

Obrzęki, wysypka, swędzenie? Tak organizm ostrzega, że poważnie choruje

Obrzęki, wysypka, swędzenie? Tak organizm ostrzega, że poważnie choruje