MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- Klienci oprócz zamawiania jedzenia na wynos, będą mogli...
fot. Lila Sayed

Ta łódzka restauracja była dziś otwarta. Goście szkolili się z zakresu używania sztućców i konsumpcji napojów ZDJĘCIA

- Klienci oprócz zamawiania jedzenia na wynos, będą mogli skorzystać z usług szkoleniowych „Gorącej kiełbasiarni" na miejscu - tłumaczy Mateusz Al Najar, właściciel restauracji zrewolucjonizowanej przed laty przez Magdę Gessler. - Zakres szkolenia to prawidłowe korzystanie z noża, widelca, łyżki i łyżeczki oraz poprawna konsumpcja kawy i herbaty, piwa oraz soków i napojów. Na sali wykładowczej jest 5 stanowisk szkoleniowych stworzonych zgodnie z reżimem sanitarnym. Po zakupie materiałów dydaktycznych kursanci przystępują do szkolenia.



Czytaj więcej na następnej stronie




Zobacz również

Niszczycielskie burze nawiedziły Houston. Zniszczenia są ogromne

Niszczycielskie burze nawiedziły Houston. Zniszczenia są ogromne

Zobacz, co działo się na Kampusie PB pierwszego dnia Juwenaliów

NOWE
Zobacz, co działo się na Kampusie PB pierwszego dnia Juwenaliów

Polecamy

Ekstraliga rugby. Decydujące starcia i wielkie rozstrzygnięcia

Ekstraliga rugby. Decydujące starcia i wielkie rozstrzygnięcia

Kardiolodzy jastrzębskiego szpitala mogą już przeprowadzać zabieg litotrypsji

Kardiolodzy jastrzębskiego szpitala mogą już przeprowadzać zabieg litotrypsji

Tomasz Adamek, Westbam i Andre Rieu w Gliwicach

Tomasz Adamek, Westbam i Andre Rieu w Gliwicach