Głosowanie zakończone
Plebiscyt: MISTRZOWIE SMAKU

Wybieramy Mistrza Słodkości Roku


Skąd się wzięła Babeczka - z cukrem czy bez? Zaczęło się od marzenia. Marzenia o przytulnym miejscu, gdzie na samą myśl ludziom pojawia się uśmiech na twarzy.



Od zawsze kochałam wypieki, od kiedy pamiętam zawsze z babcią jedną czy drugą przesiadywałam w kuchni, patrzyłam i pomagałam piec ciasta na niedzielę czy na święta.



Z tej miłości zrodziło się też moje wykształcenie - dietetyka, moja druga pasja. W trakcie nauki zrozumiałam jak szeroki jest wachlarz zapotrzebowania na wypieki bezglutenowe czy bez cukru. I jak istotne jest, aby produkt był najwyższej jakości. I to jest dla nas najważniejsze - najwyższej jakości produkty. Uczciwie, bez ściemy.



Jesteśmy miejscem, w którym oprócz najwyższej jakości najważniejszy jest drugi człowiek. Każdy znajdzie tu dla siebie coś dla siebie. Każdy jest mile widziany. I dla każdego bez wyjątku będziemy ciężko pracować, oddając całe serce i pasję do tej pracy.



Zapraszamy Was do nas. Zrobimy wszystko, by każdy wychodził od nas z uśmiechem na ustach. I wracał do nas odkrywać kolejne nasze autorskie wypieki, którymi kochamy się dzielić.



____________


UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację

w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane


KLIKNIJ i EDYTUJ prezentację

____________


Czytaj więcej o plebiscycie na: www.dziennikzachodni.pl/mistrzowie-smaku