Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Molekularne lody z ciekłego azotu na Chorzowskich Smakach

JOL
Chorzowskie Smaki
Chorzowskie Smaki Jolanta Pierończyk
Chorzowskie Smaki, impreza, która odbyła się po raz dziewiąty. Na oczach publiczności mistrzowie kulinarni pokazywali możliwości kuchni molekularnej: molekularny sorbet i molekularne lody. A wszystko dzięki ciekłemu azotowi.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!