W plenerowej restauracji, otwartej tylko dzisiaj, gotują dla uczestników akcji m.in. Jarek Śliwka i Marcin Czubak, finaliści programu Top Chef, a także Adam Borowicz, popularny śląski kucharz i podróżnik.
A co w menu ? Owsianka z owocami, jajecznica, ręcznie robiona kiełbasa szefa Czubaka, tatar wołowy, grochówka marokańska. Do tego lody, desery, napoje.
Pyszne jedzenie to wszystko. Będzie też można szybko pojeździć. Obok restauracji stoi pięć sportowych samochodów, które można wypróbować na autostradzie.
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?