Remigiusz Rączka, kucharz propagujący śląską kuchnię, wziął udział w sobotniej akcji Centrum Handlowego 3 Stawy w Katowicach i pokazał, że śląskie jadło też może być dietetyczne.
CZYTAJ I OGLĄDAJ KONIECZNIE:
REMIGIUSZ RĄCZKA ODCHUDZA ŚLĄSK, CZYLI ŚLONSKI ŁOBIOD W WERSJI LIGHT
RĄCZKA: ŚLĄSK SIĘ ZMIENIA. CZAS NA ZMIANĘ ŚLĄSKIEJ KUCHNI - WYWIAD
- Utarło się, że ślonski łobiod musi być tłusty, jeść trzeba do syta, a gościnność na Śląsku to stół uginający od jedzenia. Akcja "Odchudzamy Śląsk" ten problem uświadamia i pokazuje, jak go rozwiązać - mówi Remigiusz Rączka Dziennikowi Zachodniemu.
*DŁUGOTERMINOWA PROGNOZA POGODY NA PAŹDZIERNIK 2013
*Grzyby jadalne i grzyby trujące. Jak je odróżnić? [ZOBACZ NA ZDJĘCIACH]
*Nowy towar w Lidlu, czyli szarża klientów w Sosnowcu [ZOBACZ WIDEO]
*Kalendarz Lindner 2014, czyli modelki w trumnach [ZDJĘCIA 18+]
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?