Co pojawia się na wigilijnych stołach Ślązaków, uczestników „MasterChefa"? Mateusz Guncel i Damian Sobek zdradzają swoje przepisy. Zobaczcie Państwo.
W „Dzień Dobry TVN" finaliści programu Mateusz Guncel i Damian Sobek zdradzili tę tajemnicę i zaprezentowali swoje przepisy na: makówki po nowoczesnemu, tatar ze śledzia z pierzgą i piernikiem, wigilijny kompot, zupę grzybową z uszkami, bigos śląski i bigos bezmięsny.
Jak oni to robią? Zobaczcie Państwo na filmie. Może przyda się taka inspiracja?
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.