W ciągu trzech dni swoje smakowite specjały i urządzenia najnowszych generacji prezentowało ponad 70 firm z całej Polski.
Innowacyjnym produktem targów okazał się uniwersalny piec konwekcyjny, w którym można również wędzić. Zaś tytuł wyrobu najwyższej jakości przyznano twarożkowi wiejskiemu z błonnikiem, produkowanemu w Sokołowie Podlaskim. Piec spodobał się nie tylko jury. - Mam nadzieję, że urządzenia, które większość rzeczy robią same w przyszłości znajdą się w naszych domach - mówi Maciej Bogocz, z Jastrzębia Zdroju.
W programie targów nie zabrakło atrakcji dla zwiedzających. Były pokazy, prezentacje i degustacje. Sporym zainteresowaniem cieszyło się stoisko z winami. Można było tam poznać smaki rodem z Argentyny, Gruzji, Hiszpanii czy Chile. Barmani z Extreme Bar zafundowali prawdziwe show latających w powietrzu butelek i shakerów.
Wystawę odwiedziło ponad 3,5 tys. zwiedzających.
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?