Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler w Częstochowie: Chimichurri
Byliśmy w kuchni restauracji Chimichurri po wizycie słynnej restauratorki Magdy Gessler. Co tutaj zjemy? Hitem ma być tatar i polędwica wołowa.
- Wprowadzamy nowe propozycje do menu - mówi Przemysław Trafała, menedżer Chimichurri. - Kolejne pyszne niespodzianki będą w przyszłym tygodniu.
Restauracja Chimichurri podpisała umowy z najlepszymi ubojniami. W menu jest polędwica: centymetr za 6 złotych. Restauracja ma coraz więcej klientów, rośnie liczba rezerwacji. Zgłaszają się też chętni do pracy.
Magda Gessler już była w Częstochowie w 2018 roku. Wtedy, szukając pomysłu na restauracje Sjestę w Częstochowie, wpadła na pomysł stworzenia góralskiej knajpy niemal u stóp Jasnej Góry. I udało się. Restauracja nazywa się teraz Kwaśnica i działa.
Magda Gessler pojawiła się też w okolicach Częstochowy - w Herbach w 2014 r. w restauracji La Costa. Była też u nas w 2011 roku, w pierwszym dniu XV Święta Pstrąga, i przygotowała tę rybę na trzy sposoby.
Magda Gessler jest właścicielką i współwłaścicielką kilkunastu restauracji, malarką, pisarką, felietonistką i osobowością telewizyjną. Od marca 2010 r. jest gospodynią programu TVN Kuchenne rewolucje, a od 2017 r. – prowadzącą program Food Network Sexy kuchnia Magdy Gessler.
Magda Gessler jest właścicielką i współwłaścicielką kilkunastu restauracji, malarką, pisarką, felietonistką i osobowością telewizyjną. Od marca 2010 r. jest gospodynią programu TVN Kuchenne rewolucje, a od 2017 r. – prowadzącą program Food Network Sexy kuchnia Magdy Gessler.
Nie przegap
Zobacz koniecznie
Rozwiąż i poznaj swój wynik
Bądź na bieżąco i obserwuj
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?