MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Trwa drugi dzień festiwalu pierogów. Od tradycyjnych pozycji z mięsem, kapustą i grzybami, po nowoczesne wariacje z egzotycznymi nadzieniami

Barbara Romańczuk
Barbara Romańczuk
Trwa drugi dzień festiwalu pierogów
Trwa drugi dzień festiwalu pierogów Kinga Jamrocha
Trwa kolejny dzień Festiwalu Pierogów na placu Szewczyka. Uczestnicy mogą spróbować pierogów w różnorodnych wersjach – od tradycyjnych z mięsem, kapustą i grzybami, po nowoczesne wariacje z egzotycznymi nadzieniami. Święto pierogów trwa cały weekend. To miejsce musi odwiedzić każdy miłośnik pierogów! To wyjątkowa szansa, by w jednym miejscu odkryć smaki z całego świata. Oprócz pierogów na festiwalu można spróbować także innych dań, charakterystycznych dla krajów często odwiedzanych przez mieszkańców województwa śląskiego.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Ceny złota na nowym, historycznym poziomie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na dziennikzachodni.pl Dziennik Zachodni